Kész a könyved?
Megírtad a novellád?
Potyognak a versek a klaviatúrádból?
… de hogy juttasd el az olvasókhoz?

Kész a könyved? Megírtad a novellád? Potyognak a versek a klaviatúrádból? ... de hogy juttasd el az olvasókhoz?

Hát nem lenne csodálatos, ha százezrek olvasnák műveidet?

legyen végre Neked is saját ÍRÓI WEBOLDALAD!

Hát nem lenne csodálatos, ha százezrek olvasnák műveidet?

legyen végre Neked is saját
ÍRÓI WEBOLDALAD!

Egyszer egy barátnőm, Lilla, akit már gyerekkorom óta ismerek, félve lépett hozzám: „Elolvasnád a novellám?”

Addig a pillanatig nem is tudtam, hogy szokott írni. Ismert már, hogy szeretem a nyelvtant, ezért kért meg, hogy nézzem át egy rövid fantasy novelláját. Egész jó volt, néhány javítást javasoltam csak neki.

Kérdeztem, miért nem mesélt eddig erről az oldaláról. Azt válaszolta, nem volt bátorsága megmutatni senkinek, félt tőle, hogy mit szólnak hozzá. Megnyugtattam, hogy nem kell kishitűnek lennie, igenis legyen büszke a tehetségére.

Javasoltam Lillának, hogy indítson egy blogot, ahova rendszeresen felteszi a készülő novelláit. Segítettem neki elkészíteni saját írói weboldalát. Először nagyon izgult, mit szólnak majd mások a stílusához, de hamar rajongókra talált és hozzászokott a kritikákhoz is.

Azóta a harmadik kötetét írja, melynek szekesztésében ma is segédkezek neki. Lilla a saját írói weboldalán és a nagyobb könyvterjesztőknél árulja műveit ekönyv formában.

Miben tudok neked segíteni?

modern weboldal

letisztult, a 2020-as éveknek megfelelő, mobilon is szép webdizájnt tervezek neked, mely passzol írói stílusodhoz

feliratkozógyűjtés

érdeklődőidet feliratkozathatod, rendszeresen értesítheted őket új blogbejegyzéseidről, írásaidról, könyvbemutatókról

írói Blog

a könyvmarketing alapeleme a blog. Rendszeresen oszthatsz meg tartalmakat leendő olvasóiddal írói weboldaladon, így növelve a bizalmat és az érdeklődést

Pénzkeresési lehetőség

könyveid rendelhetőek lesznek saját írói weboldaladon és igény szerint egyéb helyeken is

+ könyvszerkesztés

ha még nem 100%-os szerkesztésű a könyved, válalljuk az alábbi munkákat:
- korrektúra
- olvasószerkesztés
- tördelés
- borítótervezés
- e-könyvvé konvertálás
- terjesztés

Ha életed műve a fiókban porosodik,
itt az ideje, hogy megmutasd a nagyvilágnak!


Adjuk el a könyved együtt!

Eszter vagyok és imádom a könyveket, kívül-belül. A betűtől a borítóig. Könyvtáros szakon végeztem, emellett szerkesztői ismereteket tanultam, majd grafikus és weboldalkészítő tanfolyamokon bővítettem tudásom, hogy a könyvszakma minden területére legyen rálátásom. Édesanyám csodás vereseket, novellákat és regényeket ír. Gyakran együtt találjuk ki a történeteket, valamint az utómunkákat is én végzem a szövegeken. Arra buzdítalak, kedves író barátom, hogy ne hagyd elveszni munkáidat a süllyesztőben. Segítek az írásaid online megjelenésének minden területén. Keress bizalommal!

Palaics Eszter alairas szigno

Miért válassz engem?

❤ Mert szeretem, amit csinálok, így biztos lehetsz, hogy igényes weboldalt fogsz kapni.
📖 Mert nem kell külön weboldalkészítőt, grafikus, korrektort, borítótervezőt keresned.
👀 Mert figyelek rád, mindig a Te érdekeidet tartom szem előtt, rugalmas vagyok.
❗ Mert alapos, becsületes munkát végzek. Tartom a határidőket.
📰💡 Mert könyvmarketingben is tudok tanácsokat adni.

írói weboldal készítés

Többféle variációban készülhet írói weboldal. Attól függ, csak blogolni szeretnél, vagy van már eladásra szánt könyved, esetleg e-könyv vagy nyomtatásra szánt könyv szerkesztését is rám bíznád. Az árak kiindulási árak, részletes megbeszélés után véglegesítjük.

BLOG CSOMAG

39.000 Ft-tól*

ÉRTÉKESÍTŐ CSOMAG

69.000 Ft-tól*

SZERKESZTŐ CSOMAG

99.000 Ft-tól*

*Az árak kiindulási árak, részletes megbeszélés után véglegesítjük. Ha korrektúrát is kérsz, az ezen az áron felül értendő.

BLOG csomag

Neked szól, ha:  egyelőre csak egy írói bemutatkozó oldalt szeretnél. Blogot vezetnél saját domainnév alatt és figyelnéd a statisztikákat, hányan látogatják az oldalad. Értékesíteni egyelőre nem akarsz vagy más oldalon teszed azt meg.

ÉRTÉKESÍTŐ csomag

Neked szól, ha:  feliratkozókat gyűjtenél, akiknek hírlevelet tudsz küldeni. Elkészítem a hírlevélküldő rendszered és feliratkozó űrlapot teszek a weboldaladra. Ingyenes letölthető „csali” vagy levélsorozat küldésére is van lehetőség. Ha van már eladásra szánt könyved, rendelhetővé teszem az oldaladon. Ha e-könyvről van szó, fizetés után rögtön le is tölthetik az olvasók. Paypal vagy Barion fizetési módot állítunk be a vásárláshoz. Akár automatikus számlázásra is van lehetőség.

SZERKESZTŐ csomag

Neked szól, ha:  a könyvértékesítő weboldalon túl a könyved szerkesztését is rám bíznád. Megtervezem a könyved borítóját, korrektúrázom a kéziratod (ennek ára a a csomagáron felül, a szöveg terjedelmétől függ), elkényítem a műved ekönyv változatát. Ha nyomtatásra adod a fejed, megbeszélhetjük a könyv tördelését, nyomdai előkészítését is.

talán benned is felmerült a kérdés...

Csak a hobbid? Nem lenne fantasztikus, ha másoknak is örömet szereznél vele? És ha még pénzt is tudnál vele keresni? Nem baj, ha csak nemrég kezdted, remek visszajelzést fogsz kapni az írói weboldalad blogjában. Az olvasók inspirálni fognak a történeteid folytatására.

Dehogy! Nincs is jobb időpont az írói weboldalad elkészítésére. Mielőtt kész lennél a könyveddel, kezdj el olvasótábort gyűjteni. Rengeteg tartalmat oszthatsz meg velük, melyek felcsigázzák az érdeklődésüket a készülő könyved iránt. Alig fogják várni, hogyvégre megjelenjen 🙂  

Kezdj el blogolni a könyved témájáról, aztán készítünk egy ekönyvet a kéziratodból, kiváló lehetőség, hogy meglásd, mekkora az érdeklődés az írásod iránt! Ne félj, egyre nagyobb a divatja az ekönyveknek nem kell tartanod tőle, hogy így nem fogják megvenni. Aztán a bevételedből nyomtatott könyvként is megjelentetheted a műved. Ma már nem kell első könyvesként ezres példányszámban gondolkodva befektetned! Létezik egy úgynevezett P.O.D. típusú kiadás, ami annyit tesz, hogy csak akkor kerül nyomtásra a könyved, amikor abból rendelnek is. Kicsit nyilván drágább így egy példány kinyomtatása, de még mindig jobb, mintha a nyakadon maradna nyolcszáz darab, nemde? 

Mert nemcsak egy átlagos weboldalt fogsz kapni, hanem direkt a könyvmarketingre tervezett rendszert is. Nem sablonszerű lesz az oldalad, saját írói stílusodhoz passzoló dizájnt készítek. Valamint nem kell külön korrektort, tördelőt, borítótervezőt keresned a könyvedhez.

Persze! Kapsz tőlem egy weboldalkezelői kézikönyvet, ezen kívül gyakorlatiasan végigvezetlek mindenen. Megmutatom, hogy tudsz meglevő oldalakat szerkeszteni, blogcikket létrehozni, időzíteni, egyéb tartalmakat feltölteni. Egyszerű, magyar kezelőfelületen fogsz dolgozni. De ha szeretnéd, feltöltöm helyetted az újdonságokat, Te csak írj 🙂

Nem, két vagy több részletben elég fizetned.

írj nekem

Mondd el, miben segíthetek neked, mi az elképzelésed!

Palaics Eszter © 2020 Minden jog fenntartva

Scroll to Top

Ne menj még!

Kérdésed maradt? Egyedi ajánlatot szeretnél?