Shoprenter webáruház készítés és kezelés

Vállaljuk Shoprenter webáruházat teljeskörű elkészítését és karbantartását!

Miért válaszd a shoprentert?

Próbáld ki 14 napig inygen!

Mindenféle kötöttség nélkül próbáld ki a shoprenter webáruház rendszert 14 napig teljesen ingyen. Csak add meg alább az adataidat, és máris kezdheted a homokozást 🙂 

14 napos ingyenes tesztidőszak


„Milyen hűségnyilatkozatot vállalok ezzel?”
Semmilyet. Webáruház rendszerünk használatához semmilyen hűségnyilatkozatot nem kell aláírni, az ÁSZF-ünk alapján bármikor lemondhatja a webáruházát. Amennyiben tetszik Önnek a rendszer, úgy bármikor online előfizethet a használatára!

„Bármikor lemondhatom a szolgáltatást?”
Természetesen. Ha nem tesz semmit, akkor a próbaidőszak végén magától leáll a teszt-áruháza.

Gyakran ismételt kifogások 🙂

“Van már webáruházam.”
Örülök, hogy már használod az online értékesítésben rejlő lehetőségeket. Ha már van webáruházad, abban tudok segíteni, hogy az még több bevételt termeljen. Van valami mostanában, ami problémát okoz az áruháznál vagy hozza az elvárt számokat? (Ha a valós problémát megismertük, személyre szabottabban tudunk érvelni.) Szeretnél váltani, hogy egy korszerű áruházzal megnöveld a bevételed vagy megelégszel a jelenlegi megoldással?

“Nem akarok váltani. / Túl macerás váltani.”

Teljesen megértem az álláspontod. Valóban van egy kis macera a váltással, de sokkal fontosabb, hogy mennyi plusz bevételt hoz egy hatékonyabb webáruház motor. Mi ehhez konverziógaranciát is adunk, tehát ha alacsonyabb lesz a konverziód, akkor ingyen volt a webáruházad. Próbáltad már a rendszerünket, vagy ez lesz az első, hogy találkozol a ShopRenterrel?

“Túl drága. / Van olcsóbb is a piacon.”
Valóban nem olcsó. Volt több ügyfelünk is, aki sokallta az induláskor az árat. Később azonban rájöttek, hogy nagyon színvonalas szolgáltatást kapnak ezért a pénzért, ugyanis a funkciókon kívül Magyarországon egyedülálló támogatást biztosítunk, amelyek garantálják a hosszú távú sikeredet. Ismered a ShopRenter közösséggel járó előnyöket vagy szeretnéd, hogy ismertessem, hogy mik ezek pontosan? Számodra az ár a legfontosabb, vagy inkább az, hogy milyen minőségű terméket kapsz a pénzedért?

“Meg kell még beszélnem a feleségemmel. / Nem én vagyok a döntéshozó.”
Megértem, hogy szeretnéd megbeszélni a feleségeddel/főnököddel. Ugyanakkor a főnököd valószínűleg, azért bízott meg téged, mert te vagy a legalkalmasabb, hogy előkészítsd neki a legjobb döntést, amit majd utána bemutatsz neki. Én ebben a döntés előkészítésben tudok neked most segíteni, és hogy a lehető leghatékonyabb módon tudd eladni az ötletet a főnöködnek. Biztos vagy abban, hogy tudod a legjobb döntést prezentálni, vagy segítsek összeszedni minden tudnivalót?

“Csak egy év múlva fogok elindulni.”
Megértem. Hidd el, sok ügyféllel találkoztam, akik vártak a megfelelő pillanatra, hogy elindítsák a webshopjukat. Sajnos el kell mondanom, hogy ilyen sosem lesz, és ha most nem indulsz el, egy év alatt rengeteg konkurenciád jelenhet meg, sokkal nehezebb lesz érvényesülnöd a piacon. Biztos vagy benne, hogy vársz tovább vagy oldjuk meg valahogy együtt az idő problémádat? Biztos vagy benne, hogy ekkora előnyt akarsz adni a konkurenciádnak vagy inkább belevágsz most a mi segítségünkkel?

“Fizikai bolt mellett nincs időm feltölteni a termékeket.”
Egy fizikai bolt valóban sok foglalkozást és időt igényel. Ugyanakkor nem a jelenlegi szabadidő a legfontosabb, hanem hogy a mai világban webáruház kialakítása nélkül mennyivel több teret adunk a konkurenciának. Neked vannak már konkurenciáid a neten vagy nem tudsz róla?

“Van saját fejlesztőm.”
Értem, akkor a szerencsések közé tartozol, hogy rendelkezel egy “dedikált”  szakemberrel. Viszont hosszútávon saját erőforrásokból felfuttatni egy webshopot idő és költségigényes. Amiből mindenkinek kevés van. Szeretnéd megelőzni a már most is neten lévő konkurenciádat?

“Nem kell a Gold csomag.”
Sok ügyfelem mondta már nekem, hogy nem kell a Gold csomag, elég neki a Silver is. Ugyanakkor azt gondolom, hogy a te termékkörödnél kifejezetten sok funkciót tudnánk használni, és meg is tudnám mutatni, hogy melyek ezek a dolgok és miért működnének nálad.

“Nincs még bejegyezve a cég / egyéni vállalkozás, majd utána.”
Megértem, a cégbejegyzéssel járó teendők olykor valóban sok időt vehetnek igénybe. Ugyanakkor rengeteg időt spórolhatsz meg, ha azalatt az idő alatt, amíg a cégbejegyzésre vársz, már elkezdesz ismerkedni az admin felülettel, nekilátsz a termékek feltöltésének és számba veszel minden olyan fontos feladatot, ami egy webáruház indításához szükséges. A kolléganőim ez utóbbiban tudnak segíteni, szeretnél élni ezzel az ingyenes lehetőséggel vagy inkább egyedül próbálkozol?

Várj! Van még egy ajándékom számodra!

írd be az első Shoprenteres megrendelésedhez a lenti kuponkódot,
és 10% kedvezményt kapsz!
SR_ID645_0506TG

Ha megbíznál a webáruházad kezelésével...

Egy webáruház teljes összeállítása és karbantartása rengeteg feladattal jár. Ha úgy döntesz, neked elég a bejövő rendelések kezelése, mi  szívesen átvállaljuk tőled a többit: menürendszer kialakítása, termékek feltöltése és karbantartása (árazás, képfeltöltés, csere, elavult termékek törlése, újak feltétele, termékleírások készítése, akciók beállítása stb.)

Scroll to Top

e-kereskedelem a gyakorlatban

Útmutató webáruház indításához és a hatékony internetes értékesítéshez

                                                                                                                                                                                                                                                                                                           *A gombra kattintva feliratkozol az ingyenes webáruházkészítési tanácsok hírlevélre is.