Akció!

Építő Weboldal Csomag

179 000Ft

Kategória:

Leírás

Egy weboldal fő célja, hogy a lehetséges vevőket vagy ügyfeleket bevonzza számodra. De mit ér ez önmagában, ha egyszer járt valaki az oldaladon, aztán sose hallasz róla később? Ezt elkerülendő hoztuk létre az Építő csomagunkat, amivel a újra megkereshetjük azt, aki már járt egyszer nálad. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy létrehozunk neked egy hírlevéllistát, amire feliratkoztatjuk a weboldalra látogatókat. Őket később értesítheted az új bejegyzésekről, szolgáltatásaidról vagy megjelenő termékeidről.

Ezen kívül beállítjuk a Google Analytics fiókod, amivel pontosan látni fogod, kik, mikor és honnan érkeztek a weboldaladra. Regisztrálunk a Google Cégembe, így a térképen is megtalálható leszel, de előrébb is fog ezáltal sorolni a kereső.

Alap SSL beállításokat végzünk, hogy látogatóid adatai ne kerüljenek illetéktlen kezekbe, és a Google is jobb helyre értékelje oldaladat. Bővített SEO beállításokat végzünk az oldaladon a szövegek, képek és linkek terén is.

Az oldal biztonságára is nagy hangsúlyt helyezünk, fontos beállításokat teszünk a hackertámadások ellen, hisz egyikőnk se szeretné, ha valaki betörne az oldalára és elvesznének a tartalmai, vagy telespammelné egy robot viagra reklámokkal a hozzászólásokat.

Minden csomagunkra érvényes, hogy:

  • Adunk egy PDF formátumú Weboldalhasználati Kézikönyvet, melyben leírjuk a legfőbb tudnivalókat és gyakorlatiasan megmutatjuk, hogyan tudsz Te is könnyen létrehozni tartalmakat a weboldaladon. Természetesen mi is szívesen változtatunk, frissítünk később a honlapon, de nem feltétlenül lesz ránk szükséged. Azért ez megnyugtató érzés, nem?
  • Reszponzív (ne káromkodjak, ugye?), azaz mobilbarát oldalakat készítünk minden esetben. Leegyszerűsítve ez azt jelenti, hogy ha valaki okostelefonon vagy táblagépen nézi a weboldalad, ugyanúgy minden  infót meg fog rajta találni, miközben nem kell nagyítgatnia az oldalt, hogy meglássa a szöveget.
  • Közösségi oldalakkal összekötjük weboldalad. Fontos a facebookon, youtube-on, instagaramon stb. is jelen lenni. Ha van már ezeken vagy más közösségi felületeken céges/vállalkozói oldalad, profilod, akkor összekötjük a weboldaladdal, tehát az egyik felületről a másikra könnyen át fog jutni a látogatód, ezzel is növelve feléd a bizalmat. Ha még nincs ilyen közösségi oldalad, a létrehozásában is tudunk segíteni, megbeszéljük.
  • Teszünk egy kapcsolatfelvételi űrlapot a weboldaladra, amin keresztül közvetlenül írhatnak neked az érdeklődőid.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Építő Weboldal Csomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top

Ne menj még!

Kérdésed maradt? Egyedi ajánlatot szeretnél?