Akció!

Fejlődő Weboldal Csomag

279 000Ft

Kategória:

Leírás

Ha nemcsak költenél a weboldalra, de szeretnéd, hogy vissza is hozza az árát, mindenképpen ezt a csomagot ajánljuk. Az Építő csomag tulajdonságain felül beállítunk neked még egy teljes értékesíti rendszert, azaz el fogsz tudni adni terméket a weboldalon! Ez már a webáruház előszobája. Kapni fogsz kétféle landoló oldalt: egy egyszerűbb, ingyenes anyagot (pl. e-könyv, videó, mini email tanfolyam stb.) igénylő űrlappal és egy fizetős szolgáltatást vagy terméket (pl. hosszabb ekönyv, nyomtatott könyv, komolyabb tanfolyam stb.) promótáló oldalt. Kialakítjuk a fizetési rendszert és összekötjük online számlázó programmal.

Mivel itt már több adatot kérünk el a látodatóidtól (pl. számlázási cím, bankkártyaadatok), így a lehető legtöbbet megteszünk a profi weboldalbiztonság és hackerek elleni védelem érdekében, így a vevőid is biztosnágban érzik majd magukat és nem kerülnek adataik illetéktelen kezekbe.

Minden csomagunkra érvényes, hogy:

  • Adunk egy PDF formátumú Weboldalhasználati Kézikönyvet, melyben leírjuk a legfőbb tudnivalókat és gyakorlatiasan megmutatjuk, hogyan tudsz Te is könnyen létrehozni tartalmakat a weboldaladon. Természetesen mi is szívesen változtatunk, frissítünk később a honlapon, de nem feltétlenül lesz ránk szükséged. Azért ez megnyugtató érzés, nem?
  • Reszponzív (ne káromkodjak, ugye?), azaz mobilbarát oldalakat készítünk minden esetben. Leegyszerűsítve ez azt jelenti, hogy ha valaki okostelefonon vagy táblagépen nézi a weboldalad, ugyanúgy minden  infót meg fog rajta találni, miközben nem kell nagyítgatnia az oldalt, hogy meglássa a szöveget.
  • Közösségi oldalakkal összekötjük weboldalad. Fontos a facebookon, youtube-on, instagaramon stb. is jelen lenni. Ha van már ezeken vagy más közösségi felületeken céges/vállalkozói oldalad, profilod, akkor összekötjük a weboldaladdal, tehát az egyik felületről a másikra könnyen át fog jutni a látogatód, ezzel is növelve feléd a bizalmat. Ha még nincs ilyen közösségi oldalad, a létrehozásában is tudunk segíteni, megbeszéljük.
  • Teszünk egy kapcsolatfelvételi űrlapot a weboldaladra, amin keresztül közvetlenül írhatnak neked az érdeklődőid.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fejlődő Weboldal Csomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top

Ne menj még!

Kérdésed maradt? Egyedi ajánlatot szeretnél?