Kóstoló Weboldal csomag

39 000Ft

Kategória:

Leírás

Ez a csomag mindennek az alapja, amolyan csontváz. Azoknak ajánlom, akik maguk szeretnék szépen lassan feltölteni tartalommal a weboldalukat, de a telepítés, a webdizájn és a menüpontok kialakításával nem akarnak időt vesztegetni.

Minden csomagunkra érvényes, hogy:

  • Adunk egy PDF formátumú Weboldalhasználati Kézikönyvet, melyben leírjuk a legfőbb tudnivalókat és gyakorlatiasan megmutatjuk, hogyan tudsz Te is könnyen létrehozni tartalmakat a weboldaladon. Természetesen mi is szívesen változtatunk, frissítünk később a honlapon, de nem feltétlenül lesz ránk szükséged. Azért ez megnyugtató érzés, nem?
  • Reszponzív (ne káromkodjak, ugye?), azaz mobilbarát oldalakat készítünk minden esetben. Leegyszerűsítve ez azt jelenti, hogy ha valaki okostelefonon vagy táblagépen nézi a weboldalad, ugyanúgy minden  infót meg fog rajta találni, miközben nem kell nagyítgatnia az oldalt, hogy meglássa a szöveget.
  • Közösségi oldalakkal összekötjük weboldalad. Fontos a facebookon, youtube-on, instagaramon stb. is jelen lenni. Ha van már ezeken vagy más közösségi felületeken céges/vállalkozói oldalad, profilod, akkor összekötjük a weboldaladdal, tehát az egyik felületről a másikra könnyen át fog jutni a látogatód, ezzel is növelve feléd a bizalmat. Ha még nincs ilyen közösségi oldalad, a létrehozásában is tudunk segíteni, megbeszéljük.
  • Teszünk egy kapcsolatfelvételi űrlapot a weboldaladra, amin keresztül közvetlenül írhatnak neked az érdeklődőid.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kóstoló Weboldal csomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top

Ne menj még!

Kérdésed maradt? Egyedi ajánlatot szeretnél?